Βασικές Αρχές Μοριακής Βιολογίας | Burton E. Tropp

Βασικές Αρχές Μοριακής Βιολογίας

Burton E. Tropp

Η πρώτη έκδοση του βιβλίου “Βασικές Αρχές Μοριακής Βιολογίας” του Burton E. Tropp (Copyright © 2014 by Jones & Bartlett Learning) μυεί τον αναγνώστη στις βασικές αρχές της Μοριακής Βιολογίας και της Γενετικής.

Βασικές Αρχές Βιολογίας Ανάπτυξης | Jonathan M.W. Slack

Βασικές Αρχές Βιολογίας Ανάπτυξης

Jonathan M.W. Slack

Η ανανεωμένη τρίτη έκδοση του δημοφιλούς συγγράμματος “Βασικές Αρχές Βιολογίας Ανάπτυξης” εισάγει τον αναγνώστη με τρόπο απλό και κατανοητό στο ταχέως εξελισσόμενο επιστημονικό πεδίο της Βιολογίας Ανάπτυξης.

Εισαγωγή στη Φυσιολογία του Ανθρώπου | Lauralee Sherwood

Εισαγωγή στη Φυσιολογία του Ανθρώπου

Lauralee Sherwood

Tο πανεπιστημιακό σύγγραμμα “Εισαγωγή στη Φυσιολογία του Ανθρώπου” (Human Physiology: From cells to systems, 8th edition, Copyright © 2012 by Cengage Learning) έχει γνωρίσει διεθνώς ευρύτατη αποδοχή. Η συγγραφέας Lauralee Sherwood χρησιμοποιεί απλή γλώσσα και αναλογίες από την καθημερινή ζωή, προκειμένου ο αναγνώστης να κατανοήσει με βιωματικό τρόπο τις αρχές που διέπουν τη λειτουργία του ανθρώπινου σώματος.

Ανατομία & Φυσιολογία, Δωδέκατη Έκδοση, Εγχειρίδιο Ασκήσεων

Εισαγωγή στη Φυσιολογία του Ανθρώπου

Lauralee Sherwood

Tο πανεπιστημιακό σύγγραμμα “Εισαγωγή στη Φυσιολογία του Ανθρώπου” (Human Physiology: From cells to systems, 8th edition, Copyright © 2012 by Cengage Learning) έχει γνωρίσει διεθνώς ευρύτατη αποδοχή. Η συγγραφέας Lauralee Sherwood χρησιμοποιεί απλή γλώσσα και αναλογίες από την καθημερινή ζωή, προκειμένου ο αναγνώστης να κατανοήσει με βιωματικό τρόπο τις αρχές που διέπουν τη λειτουργία του ανθρώπινου σώματος.

Ασφάλεια Συναλλαγών

Τι είναι η Paypal, γιατί μπορείτε να την εμπιστευθείτε και πώς μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε

ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Η PAYPAL, είναι συνώνυμο του όρου “Ασφαλείς Συναλλαγές”.

Ιδρύθηκε το 1998 στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ και σήμερα αποτελεί ιδιοκτησία της “e-Bay”. Αυτή τη στιγμή, έχει περισσότερους από 100 εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως και είναι ο ασφαλέστερος, αλλά και ο δημοφιλέστερος τρόπος διακίνησης χρημάτων στο διαδίκτυο.

ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ Η PAYPAL

Η PAYPAL είναι ένας διεθνής χρηματοπιστωτικός οργανισμός, μέσω του οποίου πραγματοποιούνται κάθε είδους οικονομικές συναλλαγές, όπως, αγορές και πωλήσεις μέσω internet, εγγραφές και συνδρομές, ακόμα και δωρεές.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΩ;

Η PAYPAL δεν είναι μόνο, “ασφαλείς συναλλαγές”. Είναι ο ασφαλής τρόπος συναλλαγών!

Αποτελεί την νούμερο ένα επιλογή επιχειρήσεων διεθνούς και μη εμβέλειας, για διακίνηση μεγάλων χρηματικών ποσών, αλλά και ιδιωτών για τις πιο απλές συναλλαγές.

ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΡΡΗΤΑ

Η PayPal λειτουργεί σαν ένας απλός τραπεζικός λογαριασμός. Διατηρεί μέσα στα απόρθητα συστήματα και τις ισχυρά κρυπτογραφημένες σελίδες, τα στοιχεία του λογαριασμού σας, καθώς και τα χρήματα που της διαθέτετε, κάθε φορά, για τις συναλλαγές σας. Τα στοιχεία αυτά, ΔΕΝ γνωστοποιούνται ΠΟΤΕ και για κανέναν λόγο, σε κανέναν!

ΔΗΛΑΔΗ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΩ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΤΟ PAYPAL;

Ναι. Η δημιουργία λογαριασμού στο PAYPAL, είναι ΔΩΡΕΑΝ και γίνεται ακριβώς όπως η δημιουργία ενός λογαριασμού mail. Φυσικά, η μόνη διαφορά, είναι πως θα πρέπει να δηλώσετε τα πραγματικά σας στοιχεία, για ευνόητους λόγους. Αμέσως, μετά, μέσα από τον λογαριασμό σας, θα πρέπει να δηλώσετε μία έγκυρη πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, έτσι ώστε να μπορείτε να πραγματοποιείτε οποιαδήποτε συναλλαγή επιθυμείτε.

ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ, ΟΥΤΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ!

Κανένα πρόβλημα. Μπορείτε να αποκτήσετε μία χρεωστική κάρτα.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ;

Η χρεωστική κάρτα, λειτουργεί ακριβώς όπως και μια πιστωτική, αλλά διαφέρουν σημαντικά. Κατ’ αρχήν, η χρεωστική κάρτα, δεν μπορεί να έχει πιστωτικό υπόλοιπο, αν δεν της το δώσετε. Αυτό σημαίνει, πως για να χρησιμοποιηθεί, πρέπει πρώτα να της καταθέσετε χρήματα. Αν δηλαδή, θέλετε να αγοράσετε ένα πακέτο μαθημάτων της On Line Courses, θα πρέπει να καταθέσετε το ποσό της αξίας του πακέτου, στο ταμείο της τράπεζας, και μετά να την χρησιμοποιήσετε. Εάν η κάρτα δεν έχει υπόλοιπο, δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί, ούτε να σας χρεώσει. Στην ουσία, είναι ένα εικονικό πορτοφόλι.

Με την χρεωστική κάρτα δεν πληρώνετε συνδρομή και μπορείτε να την έχετε “άδεια”, δηλαδή να μην καταθέσετε κανένα ποσό, μέχρι να θελήσετε να την ξαναχρησιμοποιήσετε.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΩ ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ;

Εύκολα, γρήγορα και χωρίς διαδικασίες. Σχεδόν όλες οι τράπεζες εκδίδουν χρεωστικές κάρτες σε ελάχιστο χρόνο χωρίς να απαιτούν δικαιολογητικά, ύπαρξη λογαριασμού στην τράπεζα, ούτε καν έγκριση!

TO PAYPAL ΧΡΕΩΝΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ;

Όχι, για τις συναλλαγές σας με την On Line Courses. Αν επιλέξετε την χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας για την αγορά πακέτου μαθημάτων, η συναλλαγή πραγματοποιείται ΔΩΡΕΑΝ για εσάς και με χρέωση για εμάς.

Κατ΄ αυτόν τον τρόπο, λαμβάνει προμήθεια/πληρωμή το PAYPAL για τις υπηρεσίες του. Άλλωστε στην On Line Courses, ΔΕΝ υπάρχουν κρυφές ή extra χρεώσεις!

ΘΑ ΕΧΩ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ PAYPAL;

Όχι. Η PAYPAL είναι υπηρεσία ηλεκτρονικής μεταφοράς χρημάτων. Δεν πρόκειται ποτέ να σας ενοχλήσει “ως τράπεζα” (π.χ. για έκδοση πιστωτικών καρτών, έκδοση δανείων, οφειλές κλπ.)

ΚΑΙ ΠΩΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ, ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΟΥ;

Μόνο η PAYPAL γνωρίζει τα στοιχεία σας. Το μόνο που έχει να κάνει είναι να περιμένει εντολές από εσάς. Όταν εσείς, μέσα από τον προσωπικό σας λογαριασμό, δώσετε εντολή μεταφοράς χρημάτων (π.χ. για την αγορά πακέτου μαθημάτων), μεταφέρει το ποσό που επιθυμείτε, στον λογαριασμό της On Line Courses.

Ούτε η  On Line Courses, ούτε κανείς άλλος έχει πρόσβαση, ούτε μπορεί να δει τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας. Γι’ αυτό και αποτελεί την ασφαλέστερη υπηρεσία διαδικτυακής μεταφοράς χρημάτων. Άλλωστε, η βασική αρχή ασφαλείας, στις αγορές μέσω Internet, είναι η μη εμφάνιση των ευαίσθητων προσωπικών σας δεδομένων, σε ξένους!

Η PAYPAL ΠΩΣ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΟΥ ΑΣΦΑΛΗ;

Η PAYPAL χρησιμοποιεί SSL τεχνολογία για να διατηρεί τα αρχεία εκατομμυρίων χρηστών ασφαλή. Τα κορυφαία μέτρα πρόληψης και προστασίας, την καθιστούν πρώτη επιλογή, ακόμη για μεταφορές χρημάτων μεγάλων εταιρειών σε όλο τον πλανήτη.

Όπως αναφέραμε και πριν, ποτέ και για κανέναν λόγο, δεν πρόκειται να γνωστοποιηθούν τα στοιχεία σας (αριθμοί καρτών, αριθμοί τραπεζικών λογαριασμών κλπ.) στον αποδέκτη της συναλλαγής.

Άλλος ένας λόγος εμπιστοσύνης, είναι πως η PAYPAL σας προστατεύει και σας ενημερώνει άμεσα για οποιαδήποτε συναλλαγή  πρόκειται να διενεργηθεί από τον λογαριασμό σας. Η ομάδα εξυπηρέτησης πελατών, όλο το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, είναι στη διάθεση σας για οτιδήποτε χρειαστείτε.

Η PAYPAL, ΩΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΣΑΣ!

H PAYPAL, αναλαμβάνει να ξεκαθαρίσει και οποιαδήποτε “κακή συναλλαγή”, μπορεί να προκύψει “εκτός PΑΥPAL”. Mπορείτε να αναζητήσετε στο GOOGLE τις περιπτώσεις ανθρώπων που πέσανε θύματα απατεώνων, εν συνεχεία απευθύνθηκαν στην PAYPAL για βοήθεια και βγήκαν αλώβητοι και με τα χρήματά τους  στη θέση τους!

ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Η PAYPAL ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ;

Η PAYPAL είναι ένας πανίσχυρος οργανισμός, μέσω του οποίου πραγματοποιούνται τεράστιες και αναρίθμητες συναλλαγές, επαγγελματιών και ιδιωτών, σε όλο το κόσμο. Μέσω του “Resolution Center” στον ιστοχώρο της, πραγματοποιούνται και τέτοιου είδους καταγγελίες, τις οποίες είναι σε θέση να ξακαθαρίσει.

Με την κατάθεση καταγγελίας, η PAYPAL καλεί τους αποδέκτες της “κακής συναλλαγής” να δώσουν εξηγήσεις. Εάν υπάρξει επικοινωνία και αποκατάσταση της συναλλαγής σε αυτό το στάδιο, το θέμα κλείνει εκεί. Εάν δεν υπάρξει αποκατάσταση, τότε ο καταναλωτής διακόπτει κάθε επικοινωνία με τον αποδέκτη, και το θέμα περνά προς επίλυση στην PAYPAL.

Σε αυτό το στάδιο πια, οι αποδέκτες, σύμφωνα με τον κανονισμό, πρέπει να επικοινωνήσουν με την PAYPAL και να προχωρήσουν στην σχετική αποκατάσταση, εντός 10 ημερών από την καταγγελία. Εάν και πάλι δεν υπάρξει επικοινωνία, τότε η PAYPAL εξαναγκάζει τους αποδέκτες σε άμεση επιστροφή των χρημάτων, στον καταναλωτή.

ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΑΓΟΡΕΣ ΜΕΣΩ INTERNET;

Ναι. Μέσω του λογαριασμού σας στην PAYPAL, μπορείτε να κάνετε οποιαδήποτε συναλλαγή μέσω internet, χωρίς  να χρειάζεται να δώσετε κάθε φορά τα στοιχειά των καρτών σας σε “τρίτους”.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΩ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΤΗΝ PAYPAL;

Εάν ενδιαφέρεστε για αγορά πακέτου μαθημάτων της On Line Courses, ακολουθήστε τα βήματα του οδηγού αγοράς μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας, και θα οδηγηθείτε αυτόματα στην PAYPAL. Εκεί, για να ολοκληρωθεί η αγορά του πακέτου, θα πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, θα πρέπει απλά να συνδεθείτε.

Αν θέλετε απλά να δημιουργήσετε λογαριασμό, συνδεθείτε με τον ιστοχώρο της PAYPAL, κάνοντας “κλικ εδώ”. https://www.paypal.com/

Ακολουθήστε μας

Νέα του Site

wf      
wf      
wf      
     
1 + 0 =
Επιλύστε αυτό το απλό μαθηματικό πρόβλημα.
     

Επικοινωνία

Ακαδημαϊκές Εκδόσεις
Ι. Μπάσδρα & Σια Ο.Ε.
Εκδόσεις Βιβλίων
Κατακουζηνού 48 & Κουταβού, 681 31 Αλεξανδρούπολη, Θράκη, Ελλάδα
Work 25510 40560
Fax 25510 40565
GEO: 40.849174, 25.878595